Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Nähdäänkö eurokentillä jättiyllätys? – Suomen suurseuralle kelpaa tasapeli

UEFA Champions League qualifying - HJK vs Molde FK Topi Keskinen HJK:lta onnistui maalinteossa.
AOP

Mestarien liigan toinen karsintakierros pelataan keskiviikkona päätökseen. Keskiviikkona ratkeaa kahdeksan otteluparia ja yksi on Helsingin Jalkapalloklubin edustama ottelupari. HJK lähtee Norjaan vierasotteluun Molde FK:ta vastaan hyvästä tilanteesta. HJK:lle riittää vierasottelusta tasapeli jatkopaikkaan. Otteluparin voittaja kohtaa kolmannella kierroksella Ruotsin BK Häckenin tai Färsaarten Klaksvikin.

Toni Korkeakunnaan valmentama Helsingin Jalkapalloklubi pääsee hurjaan testiin keskiviikkona. HJK kohtaa Norjan suurseura Molde FK:n Mestarien liigan toisen karsintakierroksen jälkimmäisessä osaottelussa.

HJK voitti viikko sitten ensimmäisen osan 1-0 -lukemin, kun keskikenttämies Topi Keskinen iski läpiajosta upean osuman vieraiden maalivahdin taakse.

Norjan Elitserienissä tällä hetkellä neljäntenä oleva Molde voitti viikon ainoan ottelunsa. Molde kaatoi vieraskentällä Stabaekin 1-0 -lukemin, kun Veton Berisha onnistui iskemään rangaistuspotkusta ainokaisen ottelun toisella jaksolla.

Kotikentällä Molde on ollut viime aikoina erinomainen. Kolmeen edelliseen otteluun Norjan Cup mukaan lukien joukkue on iskenyt yhteensä kymmenen maalia kotinurmella ja on päästänyt vain kaksi.

Menneellä viikolla HJK jatkoi voittoputkeaan kahteen otteluun kotimaisessa Veikkausliigassa. HJK nousi sarjakärki SJK:ta vastaan tappioasemasta voittoon toisen jakson maaleilla. Maaleista vastasivat Bojan Radulovic ja Anthony Olusanya. HJK joutui pelaamaan ottleun viimeisen 20 minuuttia ilman Perparim Hetemajta, joka sai punaisen kortin.

Ottelu käynnistyy Norjassa kello 20.00 Suomen aikaa. Vierasmaalisääntöä ei ole enää olemassa, joten HJK tarvitsee tasapelin tai voiton jatkopaikkaan. Mikäli Molde FK voittaa maalilla, niin ottelussa edetään jatkoajalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga