Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU suunnittelee todellista jättikaappausta – Jääkö Bayern nuolemaan näppejään?

Aurelien Tchouameni
AOP

Real Madridin keskikentän pelipaikoista tulee olemaan ensi kaudella valtavan kova kilpailu. Aurelien Tchouamenin uskotaan olevan vaarassa jäädä vaihtopelaajan rooliin ja miehen huhutaan olevan päätymässä mahdollisesti kauppatavaraksi.

Jättimäisellä 80 miljoonan euron siirtokorvauksella Real Madridiin viime kesänä saapunut Aurelien Tchouameni saattaa olla vaihtamassa maisemaa vain yhden kauden jälkeen.

Tchouameni aloitti lupauksia herättävästi Carlo Ancelottin alaisuudessa, mutta kauden edetessä otteet ailahtelivat runsaasti, jonka myötä myös vaihtopenkki tuli tutuksi.

Madrid on hankkinut kuluvan kesän aikana Jude Bellinghamin Borussia Dortmundista, jonka uskotaan vaikuttavan tulevalla sesongilla negatiivisesti Tchouamenin vastuuseen.

Ranskan maajoukkuepelaaja on vakuuttanut haluavansa jatkaa uraansa Santiago Bernabeulla, mutta siitä huolimatta hänen huhutaan olevan päätymässä pakkaamaan laukkujaan.

Saksan mahtiseura Bayer München on ollut Tchouamenin kintereillä ja Thomas Tuchelin kerrotaan pitävän häntä yhtenä ykkösprioriteeteistaan.

Nyt myös Manchester United on saapunut apajille ja on Goalin mukaan mahdollisesti halukas tarjoamaan Tchouamenille sopimusta.

ManU on käyttänyt valtavat määrät rahaa kuluvan siirtoikkunan aikana, mutta Erik ten Hagin kerrotaan pyrkivän vakuuttamaan seurajohdon tekemään vielä yhdet jättikaupat.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset