Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Entinen Real Madrid-tähti edelleen ilman seuraa – Päättyykö mittava peliura?

Eden Hazard
AOP

Eden Hazard jätti Real Madrdin siirtoikkunan alkajaisiksi. Belgialaispelaajan uskotaan olevan aikessa jatkaa uraansa, mutta uutta seuraa ei ole vieläkään löytynyt.

Valioliigassa aikoinaan säkenöiviä otteita esittäneen Eden Hazardin ura ei ikinä lähtenyt lentoon Real Madridissa. Viimeisten vuosien aikana belgialainen kulutti käytännössä pelkästään vaihtopenkkiä ja tuskaili lukemattomien vammojensa kanssa.

Hazard valittiin vanhoilla näytöillä mukaan Qatarin MM-turnaukseen, joka päättyi Belgian kannalta kuitenkin todelliseen mahalaskuun. Mies ilmoitti kisojen jälkeen odotetusti maajoukkueuransa paketoimisesta, mutta seurajoukkuetasolla kaikki on toistaiseksi vielä avoinna.

Hazard jätti Real Madridin kesällä ja hänen uskottiin olevan matkalla Inter Miamiin Lionel Messin joukkuetoveriksi. Siirto MLS:ään ei kuitenkaan ikinä toteutunut, eikä asiaan ole todennäköisesti tulossa muutosta.

Football Espanan saamien tietojen perusteella Hazard on edelleen halukas jatkamaan peliuraansa, muttei ole saanut ainoatakaan tarjousta mistään suunnasta. Tämä kertoo omaa karua kieltään miehen laskusuuntaan kääntyneestä urasta.

Uskomattomilla taidoilla varustettu Hazard olisi voinut nosta maailman parhaimpien pelaajien tasolle, mutta valtavasta potentiaalista huolimatta näin ei ole tapahtunut. Tällä hetkellä on vaikea nähdä, että ottajia ilmaantuisi jonoksi asti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga