Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Neuvottelut käynnissä – Siirtyykö PSG:n megatähti sittenkin Valioliigaan?

Neymar
AOP

Neymar Jr ilmoitti aiemmin aikeistaan jatkaa uraansa Paris Saint-Germainin paidassa. Mieli vaikuttaa nyt kuitenkin muuttuneen, sillä brasilialaistähden uutisoidaan pyytäneen siirtoa. Jo aiemmin miehen kintereillä ollut Chelsea on aktivoinut jälleen kiinnostuksensa.

Neymar Jr:n ura PSG:ssä saattaa sittenkin olla tulossa päätökseensä. Daily Mailin saamien tietojen perusteella hyökkääjän edustajat ovat käyneet neuvotteluja mahdollisesta siirrosta Chelseaan.

Brasilialaisen kerrotaan tehneen lähtötoiveensa selväksi PSG:n seurajohdolle, vaikka hän vielä pari viikkoa sitten puhui Parc des Princesillä jatkamisen puolesta. Näin ollen Ligue 1:n mahtiseura on vaarassa menettää jälleen yhden tähdistään, sillä Lionel Messin lähdettyä myös Kylian Mbappen uskotaan siirtyvän muualle.

Chelsean tiedetään olleen jo aikaisemmin Neymarin kintereillä, mutta tällä kertaa siirto saattaa konkretisoitua. Tähän mennessä pelaajan korkea palkka on hillinnyt useamman huippuseuran ostoaikeita, mutta Chelsean syvässä kirstussa riittää tunnetusti kuvetta.

Mahdollisen siirron toteutumista saattaa edesauttaa myös Mauricio Pochettinon pesti lontoolaisseuran peräsimessä. Argentiinalaiskoutsi työskenteli aiemmin PSG:ssä ja mies on raportoidusti hyvissä väleissä brasilialaistaiturin kanssa.

Neymarin perässä on tiettävästi seuroja myös Saudi-Arabiasta, mutta pelaajan ensisijainen toive on jatkaa uraansa Euroopassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset