Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester City ja PSG tavoittelevat Brasilian maajoukkuetähteä – Pyyntihinta pilvissä

Lucas Paqueta
AOP

West Hamia edustava Lucas Paqueta on Manchester Cityn hankintalistalla. City on menettänyt useita tärkeitä pelaajia kesän aikana ja hakee vahvistuksia ryhmäänsä. Paquetan kerrotaan olevan tyytymätön oloonsa David Moyesin alaisuudessa.

Lucas Paqueta saapui viime kesänä West Hamiin Olympique Lyonnaisista suurin odotuksin. Ranskan liigassa hyvää jälkeä tehnyt brasilialainen oli varsinkin kevätkaudella yksi Hammersin tärkeimmistä pelaajista auttaen joukkueen Konferenssiliigan voittoon asti.

Paquetan kerrotaan kuitenkin haluavan kilpailla tärkeimmistä palkinnoista, joka ei todennäköisesti ole mahdollista West Hamin riveissä. Lontoolaisjoukkue pyrkii pitämään tähdestään kiinni, mutta halukkaita ottajia on saapunut apajille.

Triplamestaruutta viime kauden päätteeksi juhlinut Manchester City on menettänyt Ilkay Gundoganin FC Barcelonaan ja Riyad Mahrezin Al-Ahliin, joten joukkueen uskotaan tekevän uusia hankintoja kuluvan kesän aikana.

90minin saamien tietojen mukaan Pep Guardiola on kiinnittänyt huomionsa Paquetaan, josta City on jättänyt suullisen 70 miljoonan punnan ostotarjouksen.

West Ham ei ole lämmennyt ehdotukselle, mutta on todennäköisesti valmis neuvottelemaan, jos siirtotarjous kohoaa entisestään. Myös Ligue 1:n suurseura PSG tarkkailee Paquetan tilannetta, joten Brasilian maajoukkuetähden ensi kauden osoite on vielä täysin auki.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset