Arsenal avasi kautensa voitolla – Tuore hankinta loukkaantui

Jurrien Timber loukkaantui.

Arsenal aloitti valioliigakautensa voitokkaasti, kun Emiratesille vieraaksi saapunut Nottingham Forest kaatui 2-1 lukemin. Gunners sai ottelusta kuitenkin myös jobinpostia, kun tuore hankinta Jurrien Timber joutui jättämään kentän loukkaantumisen myötä.

Valioliigan toiselle sijalle viime kaudella yltänyt Arsenal aloitti uuden sesongin voitokkaasti, kun Nottingham Forest ei pystynyt yllättämään vahvaa kotijoukkuetta. Joukkueiden väliset voimasuhteet kävivät heti alusta lähtien selviksi Tykkimiesten hallitessa peliä mielin määrin.

Täysin telineissä olleen Nottinghamin osaksi jäi täysimuotoinen vetäytyminen kotijoukkueen vyöryttäessä hyökkäyksiä jatkuvalla syötöllä. Kuparinen rikkoutui reilun 25 peliminuutin jälkeen, kun Eddie Nketiah onnistui Gabriel Martinellin esityöstä.

Huimassa iskussa viime kaudella ollut Bukayo Saka vastasi Arsenalin toisesta hetkeä myöhemmin, joka käytännössä ratkaisi ottelun.

Tykkimiesten hallinta jatkui myös toisella puoliajalla, eikä ottelun paremmasta joukkueesta jäänyt minkäänlaista epäselvyyttä.

Nottingham kavensi lopussa Taywo Awoniyin toimesta, mutta tasoitus jäi kaukaiseksi haaveeksi.

Arsenalin voiton arvoa himmensi Jurrien Timberin loukkaantuminen. Hollannin maajoukkuepelaaja kärsi vamman ensimmäisen jakson lisäajalla.

Mies palasi kentälle toiselle jaksolle, mutta oli pakotettu tulemaan vaihtoon vain hetken pelin jälkeen. Vamman vakavuudesta ei ole toistaiseksi tietoa.