Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Crystal Palacelle tärkeät pisteet – Tunteet kuumenivat sivurajalla: “Yllätyin täysin”

Roy Hodgson
AOP

Crystal Palace aloitti kautensa voitokkaasti, kun sarjanousija Sheffield United kaatui kotikentällään lukemin 1-0. Yksi ottelun puhuttavimmista tilanteista oli Roy Hodgsonin ja Max Lowen välinen yhteenotto.

Roy Hodgsonin valmennukseen kesken viime kauden palannut Crystal Palace aloitti valioliigaurakkansa positiivisissa merkeissä. Eagles oli pirteällä pelipäällä lauantaina ja haki arvokkaat kolme pistettä Sheffield Unitedin kotiluolasta.

Palace oli pelin päällä heti ensiminuuteista lähtien. Lopulta Odsonne Edouardin toisella puoliajalla syntynyt osuma jäi kamppailun ainokaiseksi.

Pelin puhuttavin tilanne nähtiin sivurajan tuntumassa, kun Hodgson ja kotijoukkueen Max Lowe ottivat pienimuotoisesti yhteen. Lowe pyrki saamaan pelivälinettä nopeasti haltuunsa ja näytti samalla pyrkivän tuuppimaan englantilaisvalmentajaa tieltään, joka reagoi vihaisesti.

– Yllätyin täysin, sillä en yleensä ole osallisena tällaisissa tilanteissa. Kyseessä ei kuitenkaan ollut mitään sen vakavampaa. Tapahtuneen jälkeen Lowe katsoi minua ja me hymyilimme toisillemme. Ei siinä ollut mitään ihmeempää, Eagles-luotsi kommentoi.

Hodgson yltyi kehumaan myös joukkueensa esitystä avausottelussa.

– Olen tyytyväinen kolmeen pisteeseen ja kauden aloitukseen. Tiesimme, että tästä tulee vaikea peli, mutta vastasimme hienosti haasteeseen.

Lähde: YorkshireLive

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga