Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähde: Real Madrid pitää Chelsea-tähden tilannetta silmällä

Kepa Arrizabalaga
AOP

Kepa Arizzabalagan uskotaan olevan vaihtamassa maisemaa tämän kesän aikana. Espanjalaisvahdin ei uskota saavan peliaikaa Robert Sanchezin saavuttua Stamford Bridgen ovista sisään. Yhtenä mahdollisena ottajana pidetään Real Madridia.

Thibaut Courtoisin loukkaantuminen pakottaa Real Madridin kääntämään katseensa kohti siirtomarkkinoista. Los Blancosin on käytännössä katsoen pakko tuoda ryhmäänsä uusi kovan profiilin maalivahti, jos joukkue haluaa taistella menestyksestä tällä kaudella.

Esiin on noussut useita mielenkiintoisia vaihtoehtoja, mutta toistaiseksi valmista ei ole tullut. Ilman sopimusta olevan David de Gean nimeä on linkitetty Bernabeulle, mutta tämä vaikuttaa jäävän toteutumatta.

Los Blancosin tiedetään olevan ainakin Sevillaa edustavan Yassine Bounoun kintereillä. Marokon paidassa urotekoja viime vuoden MM-kisoissa esittäneen Bounoun sopimusneuvottelut eivät ole kuitenkaan edenneet toivotulla tavalla, joten Bernabeulla pidetään silmät avoinna.

90minin tietojen mukaan Chelsean Kepa Arrizabalaga on yksi Madridin harkitsemista kohteista. Kepa jakoi viime kaudella torjuntavastuun yhdessä Edouard Mendyn kanssa, mutta Mendyn lähdöstä huolimatta ykkösvahdin asema on jäämässä haaveeksi. Blues hankki hiljattain Robert Sanchezin Brightonista, jonka uskotaan olevan lontoolaisten selkeä ykkönen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset