Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Entinen Valioliigan kohupelaaja tarttumassa Inter Milanin verkkoihin

Marko Arnautovic
AOP

Itävallan maajoukkuepelaaja, Marko Arnautovic on lähteiden mukaan siirtymässä Inter Milaniin. Kaksi vuotta Bolognaa edustanut hyökkääjä tulee vaihtamaan maisemaa suhteellisen alhaisella siirtosummalla.

Entinen valioliigatähti, Marko Arnautovic on pelannut kahden edelliskauden ajan Serie A:n Bolognassa. Temperamenttinen itävaltalainen on kuitenkin jälleen matkalla isompiin ympyröihin, sillä Inter Milanin kerrotaan olevan lähellä sopimusta hyökkääjän kanssa.

Arnautovic nähtiin tiistain aikana Milanossa ja hänen sopimuksensa julkistamisen uskotaan tapahtuvan keskiviikkona.

Bologna tulee italialaisjulkaisu The Cult of Calcion tietojen mukaan nettoamaan Arnautovicista 8 miljoonan euron siirtokorvauksen, johon tulee päälle vielä kaksi miljoonaa erilaisia bonuksia.

Tuleva kontrahti on kahden vuoden mittainen ja se takaa Arnautovicille yhteensä noin 3,7 miljoonan kokonaisansiot.

Kyseessä on toinen kerta, kun itävaltalainen astuu Giuseppe Meazzalle kotijoukkueen paidassa, sillä hän edusti Nerazzurria lainasopimuksen turvin kaudella 2009-2010. Tuolloin vyölle kertyi kuitenkin vain kolme ottelua, ennen kuin matka jatkui muualle.

Arnautovic on ehtinyt pitkän uransa aikana edustaa muun muassa myös FC Twenteä, Werder Bremeniä, Stoke Cityä ja Kiinan liigassa pelaavaa Shanhai SIPG:tä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A