Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Al-Ahli kasaamassa todellista tähtisikermää – Shokkisiirto vireillä?

Rodrigo De Paul
AOP

Saudi-Arabian liigassa pelaava Al-Ahli on tuoreiden tietojen mukaan Atletico Madridia edustavan Rodrigo De Paulin perässä. Argentiinan paidassa maailmanmestaruuden voittanut De Paul on ollut yksi Diego Simeonen luottopelaajista.

Saudi-Arabian ökyseuroihin lukeutuva Al-Ahli on kaapannut tämän kesän aikana jo useamman kovan nimen, kuten Edouard Mendy, Mehdi Demiral, Roger Ibanez, Franck Kessie, Allan Saint-Maximin ja Riyad Mahrez.

Joukkue pyrkii kuitenkin edelleen tekemään uusia hankintoja ja tutkassa on monta korkean profiilin pelaajaa. Napolin tähti, Piotr Zielinski on ollut yksi Al-Ahliin linkitetyistä nimistä, mutta hänen hankintansa on osoittautumassa monimutkaiseksi.

Saudiseura on Football Espanan mukaan kääntänyt katseensa Atletico Madridia edustavaan Rodrigo De Pauliin.

Argentiinalainen siirtyi Metropolitanolle kaksi vuotta sitten Udinesesta ja ensimmäinen kausi meni totutellessa La Ligan vauhtiin.

Ajoittain omien kannattajien kritisoinnin kohteeksi joutunut De Paul on kuitenkin parantanut pikkuhiljaa ja kuului viime kaudella Diego Simeonen luottopelaajiin.

Atleticon keskikaista näyttää tällä hetkellä suhteellisen ohkaiselta, joten joukkue on tuskin kovinkaan halukas luopumaan De Paulista. On kuitenkin selvää, että riittävä siirtokorvaus saattaa kääntää asiat päälaelleen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset