Chelsea-hankinnan debyytti penkin alle – Pochettino: “Hän teki paljon oikeita asioita”

Moises Caicedo

Chelsea aloitti valioliigakautensa 1-1 tasapelillä Liverpoolia vastaan viime viikolla. Sunnuntaina Blues joutui kuitenkin maistamaan tappion karvasta kalkkia, kun West Ham United oli vahvempi kotonaan lukemin 3-1. Jättihankinta, Moises Caicedon debyytti jätti runsaasti toivomisen varaa.

Sunnuntaina pelattu Lontoon paikallistaisto West Hamin ja Chelsean välillä käynnistyi räväkästi. Kotijoukkue West Ham avasi maalihanat vain seitsemän minuutin pelin jälkeen, kun Nayef Aguerd onnistui James Ward-Prowsen esityöstä.

Chelsea nousi peliin mukaan Carney Chuwuemekan osumalla, mutta Hammers korjasi potin  toisella puoliajalla syntyneiden Michail Antonion ja Lucas Paquetan maalien myötä.

Chelsean paidassa debytoinut Moises Caicedo tuskaili kentälle päästyään pelin temmon kanssa ja aiheutti Paquetan maaliin johtaneen rangaistuspotkun.

Ecuadorilainen sai pelin jälkeen runsaasti kritiikkiä esityksestään, mutta Blues-manageri, Mauricio Pochettino asettui puolustamaan pelaajaansa.

– Caicedo pärjästi hyvin ja teki paljon oikeita asioita. Päästimme maalin viimeisellä minuutilla, joten emme voi väittää minkään olevan vialla.

Chelsan toinen tuore hankinta, Romeo Lavia ei puolestaan vielä päässyt edustamaan uutta seuraansa.

– Romeon ympärillä on tapahtunut viimeisten päivien aikana paljon. Hän tarvitsee hieman aikaa sopeutuakseen, joka on täysin normaalia, Pochettino kertoi.

Lähde: 90min