Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Selhurst Parkilla pelataan Lontoon paikallinen – Crystal Palace saa vieraakseen Arsenalin: “Tämä ottelu tulee meille oikeaan aikaan”

Roy Hodgson
AOP

Valioliigassa pelataan maanantaina yksi ottelu, kun Crystal Palace saa vieraakseen Arsenalin. Selhurst Parkilla käytävä Lontoon paikallistaisto potkaistaan käyntiin klo 22:00. Molemmat joukkueet aloittivat kautensa voitolla.

Crystal Palace joutuu kotistadionillaan kovan paikan eteen, kun sarjan toiselle sijalle viime kaudella yltänyt Arsenal saapuu vierailulle. Kumpikin joukkue on kolmessa pisteessä voitettuaan avauspelinsä, mutta ennakkosuosikin asemasta ei ole pienintäkään epäselvyyttä.

Materiaaliero on selkeästi Arsenalin puolella ja mikä tahansa muu kuin voitto olisi Mikel Artetan miehistölle valtava pettymys. On kuitenkin syytä muistaa, että joukkueet ovat pelanneet viime vuosina useita tasaisia kamppailuja. Arsenal vei viime kauden molemmat kohtaamiset nimiinsä, mutta Palace oli huhtikuussa 2022 parempi lukemin 3-0.

Eaglesin manageri, Roy Hodgson kertoi mietteitään tulevan pelin alla.

– Arsenalia vastaan pelaaminen on aina haastavaa ja he tuntuvat aina onnistuvan meitä vastaan sekä löytävän keinot voittomaalin tekemiseen.

– Saimme kaudelle onneksi positiivisen startin ja tämä ottelu tulee meille oikeaan aikaan. Koko joukkue ja fanit saavat lisävirtaa myös siitä tiedosta, että Michael Olise jatkaa vahvuudessamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga