Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan mestarisuosikille maukas voitto!

Arsenalin hyökkääjä Martin Odegaard ratkaisi voiton Crystal Palacea vastaan.
AOP

Valioliigan toisen ottelukierroksen toiseksi viimeinen ottelu pelattiin maanantaina sumuisilla saarilla maaliin. Maanantaina viime vuonna sarjassa toiseksi sijoittunut Arsenal haki dramaattisten vaiheiden jälkeen hienon vierasvoiton Crystal Palacesta. 

Espanjalaismanageri Mikel Artetan johtama Arsenal otti makean 1-0 -vierasvoiton kokeneen englantilaismanageri Roy Hodgsonin valmentamasta Crystal Palacesta.

Arsenal varmisti Valioliiga-kauden toisen voittonsa yhtä moneen otteluun toisella jaksolla syntyneellä osumalla, kun norjalaiskeskikenttä Martin Odegaard onnistui rangaistuspotkusta. 24-vuotias Odegaard sijoitti pallon varmuudella alakulmaan ohi englantilaismaalivahti Sam Johnstonen.

Ottelussa Arsenal joutui kuitenkin avausmaalin jälkeen pienoisiin ongelmiin, kun japanilaispuolustaja Takehiro Tomiyasu nappasi kaksi varoitusta vain seitsemän minuutin sisään. Tämä tarkoitti Tomiyasulle ulosajoa. Crystal Palace sai pelata varsinaisen peliajan viimeiset 23 minuuttia miehen ylivoimalla sekä ruhtinaallisen seitsemän minuutin lisäajan. Hodgsonin valmentama miehistö ei kuitenkaan onnistunut tasoitusmaalinteossa.

Arsenal nousi voitollaan Valioliigassa jaetulle kärkipaikalle kuuteen pisteeseen yhdessä Manchester Cityn ja Brightonin kanssa. Arsenal on alkukauden kahteen otteluun tehnyt kolme maalia ja päästänyt yhden. Sarjan kärjessä maalieron vuoksi on Brighton, joka on tehnyt kahdeksan osumaa ja päästänyt kaksi.

Crystal Palace on tehnyt kahteen otteluun yhden maalin ja päästänyt myös yhden. Crystal Palacen kausi jatkuu Brentfordin vieraana ensi viikonloppuna ja tämän jälkeen on vierasottelu EFL Cupissa Plymouthia vastaa. Plymouth pelaa Englannin Mestaruussarjaa. Arsenalilla on seuraavaksi Valioliigassa luvassa kaksi perättäistä kotiottelua. ensi viikonloppuna vastassa Emiratesilla on Fulham ja kahden viikon päästä Manchester United.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga