Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester City-pelaaja siirtymässä Saudi-Arabiaan: “Kannoin seuran pelipaitaa aina suurella ylpeydellä”

Aymeric Laporte
AOP

Aymeric Laporte jättää Manchester Cityn taakseen. Espanjalaistopparin kerrotaan tehneen kolmen vuoden sopimuksen Saudi Pro Leaguessa pelaavan Al-Nassrin kanssa. Laporte kertoi päätöksestään keskiviikkona ja jätti City-kannattajille tunteikkaat jäähyväiset.

Manchester Cityä viiden vuoden ajan edustanut Aymeric Laporte on matkalla kohti uusia haasteita. Laporte, joka voitti kaiken mahdollisen City-vuosiensa aikana, oli vielä toissa kaudella Pep Guardiolan suosiossa nauttien suurta vastuuta joukkueen takalinjoilla.

Viime kaudella vaihtopenkki tuli kuitenkin paremmin kuin hyvin tutuksi ja miehen lähdöllä spekuloitiin pitkin kevättä. Nyt asialle on saatu varmistus, sillä Laporte on Eurosportin saamien tietojen mukaan tehnyt kolmivuotisen, noin 25 miljoonan punnan arvoisen sopimuksen saudiseura Al-Nassrin kanssa.

Laporte tiedotti lähdöstään seuraavalla tavalla:

– Uskomaton matkani täällä kesti viiden ja puolen vuoden ajan. Sain paljon muistoja, joita pidän ikuisesti lähellä sydäntäni. Hyviä asioita on aina helpompi muistella. Palkinnot, voitot, maalit, taklaukset ja suuret valioliigakamppailut.

– Muistan kuitenkin myös vaikeat asiat, kuten loukkaantumiset, penkitykset, tappiot ja virheet. Palkinnoista pettymyksiin, voitoista loukkaantumisiin, jokainen hetki on ollut osa matkaani ja muokannut minusta ihmisen, joka olen tänään.

– Haluan kiittää Cityn johtoryhmää, valmennusta, koko taustaryhmää ja jokaista pelitoveriani, unohtamatta tietenkään teitä (kannattajat). Kannoin seuran pelipaitaa aina suurella ylpeydellä ja toivon, että muistatte minua hyvällä. Kiitos kaikesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset