Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Entinen Liverpool-tähti matkalla La Ligaan – Saadaanko sopimus aikaiseksi?

Philippe Coutinho laitahyökkääjä Aston Villa
AOP

Takavuosien valioliigatähti, Philippe Coutinho on urallaan uuden edessä. Aston Villan sopimuspelaaja on todennäköisesti matkalla kohti uusia haasteita. Brasilialaisen kerrotaan haaveilevan siirrosta La Ligassa pelaavaan Real Betisiin.

Liverpoolissa ikoniseen asemaan noussut Philippe Coutinho jätti Anfieldin taakseen vuonna 2018. FC Barcelona maksoi miehestä järisyttävän 135 miljoonan euron siirtokorvauksen, mutta ura ei lähtenyt koskaan toivotunlaiseen lentoon Kataloniassa.

Coutinho käväisi välissä lainalla Saksan jättiseura Bayern Münchenissä ja Aston Villassa, jonka jälkeen hänelle ei nähty juurikaan käyttöä Camp Noulla. Coutinho siirtyi lopulta Villaan pysyvällä siirrolla viime kesänä, mutta vastuu alkoi vähenemään reilusti Steven Gerrardin potkujen jälkeen.

Villan uudeksi valmentajaksi loppuvuonna saapunut Unai Emery ei luottanut juurikaan Coutinhoon, eikä hän mahtunut joukkueen kokoonpanoon Valioliigassa enää helmikuun jälkeen.

Coutinhon sopimus Villa Parkille on voimassa vielä kolmen vuoden ajan, mutta tässä vaiheessa näyttää selvältä, että maisema on vaihtumassa huomattavasti aikaisemmin.

Brassitähteä ollaan linkitetty muun muassa Qatarin liigassa pelaavan Al-Duhailin riveihin, mutta viimeisten tietojen mukaan uusi työnantaja on löytymässä lähempää. Coutinhon kerrotaan hyväksyneen La Liga-seura Real Betisin tarjoaman sopimuksen henkilökohtaiset ehdot, joten paluu Espanjaan häämöttää edessä.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset