Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n loukkaantumisongelmille jatkoa – Avauksen vakionimi sivuun ennen sunnuntain huippukamppailua

Raphaël Varane
AOP

Manchester Unitedin loukkaantumisongelmat eivät tunnu ottavan helpottaakseen. Luke Shaw’n ja Mason Mountin seuraksi lasaretin puolelle on nyt liittynyt myös Raphaël Varane, joka loukkasi itseään viime viikonloppuna pelatussa Nottingham Forest-pelissä.

Valioliigassa nähdään sunnuntaina todellinen titaanien taisto, kun Arsenal ja Manchester United mittelevät paremmuudestaan Emirates Stadiumilla.

Pahoista loukkaantumisista kärsivä Manchester United on menettänyt hiljattain Mason Moutin ja Luke Shaw’n sairastuvan puolelle. Joukkue tiedottaa, että myös Raphaël Varanen vamma vaatii muutaman viikon huilia, eikä hän näin ollen kuulu vahvuuteen Arsenal-ottelussa.

Varane kärsi kolhun viime lauantaina pelatussa Nottingham-ottelussa joutuen jättämään pelin kesken ensimmäisen puoliajan jälkeen. Ranskalaistopparin tilalle vaihdettu Victor Lindelöf nousee todennäköisesti sunnuntaina avaukseen Lisandro Martinezin vierelle.

Varanen puuttuminen on valtava takaisku ManU:lle, joka ei tule taistelemaan pisteistä Emiratesilla ilman tiivistä alakertaa. Gunnersin nimekäs hyökkäys pystyy todennäköisesti aiheuttamaan vieraille suuria ongelmia.

Kaiken mahdollisen pitkän Real Madrid-uransa aikana voittanut Varane on kärsinyt lukuisista vammoista siirryttyään Old Traffordille. Terveenä ollessaan ranskalainen on edelleen selkeä avauksen mies, mutta viime kaudella hän joutui missaamaan erinäisten vammojen takia 14 valioliigaottelua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga