Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester City-puolustajan siirto Bayerniin kaatui viime metreillä: “Niin ei ollut tarkoitettu”

Kyle Walker
AOP

Kyle Walkerin siirtosaaga keräsi runsaasti palstatilaa mediassa kesän aikana. Englannin maajoukkuepuolustaja päätti lopulta jatkaa uraansa Manchester Cityssä, mutta paljastaa, että siirtyminen Bayern Müncheniin oli erittäin lähellä.

Manchester Cityn monivuotinen luottopuolustaja, Kyle Walker joutui jakamaan viime kaudella vastuutaan aiempaa enemmän. Vaihtopenkin tultua tutuksi siirtohuhut alkoivat pyöriä englantilaisen ympärillä.

Bayern München, joka kaappasi Harry Kanen Tottenham Hotspurista, oli pitkään Walkerin kintereillä. Saksalaisseura etsi kuumeisesti korvaajaa lähtöhalunsa ilmaisseelle Benjamin Pavardille. Pavard päätyi lopulta Inter Milaniin, mutta Bayern joutui hautaamaan toiveet Walkerin saapumisesta, sillä mies päätti jatkaa uraansa Etihadilla.

Walker kertoo Daily Mailille, mitkä asiat painoivat hänen päätöksensä taustalla.

– Minulla on todella hyvät välit Pepin (Guardiola) kanssa ja hän oli niin mukava, että kutsui minut illalliselle. Hän suostui kerrankin jopa maksamaan!

– Oli tärkeää saada kuulla hänen suunnitelmistaan tälle kaudelle. Koska olen yksi joukkueen vanhemmista pelaajista ja kuulun kapteenistoon, oli hienoa päästä myös kertomaan omista näkemyksistäni.

Walker myöntää, ettei siirtyminen Bayerniin ollut kaukana.

– Se oli lähellä, mutta jalkapallossa tapahtuu paljon. Lopulta niin ei ollut kuitenkaan tarkoitettu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset