Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Liga-sensaatio edelleen Barcan hankintalistalla – Viekö Arsenal pidemmän korren?

Martin Zubimendi
AOP

Real Socieadia edustavan Martin Zubimendin nimi oli kesän aikana useamman huippuseuran ostoslistalla. Espanjalaistähteä linkitettiin vahvasti muun muassa FC Barcelonaan, mutta kaupat eivät koskaan toteutuneet. Myös Arsenalin kerrotaan pitävän pelaajan tilannetta silmällä ja harkitsevan tarjouksen jättämistä tammikuun siirtoikkunan aikana.

FC Barcelona koki kovan menetyksen viime kauden jälkeen, kun joukkueen pitkäaikainen luottosoturi, Sergio Busquets päätti suunnata kohti uusia haasteita. Espanjalaisikonille etsittiin korvaajaa uuden kauden kynnyksellä. Lopulta Busquetsin jättämää aukkoa saapui paikkaamaan Ilkay Gundogan ja Oriol Romeu.

Kataloniassa jouduttiin kuitenkin myös pettymään, sillä yksi joukkueen tärkeimmistä siirtokohteista, Martin Zubimendi jäi saamatta. Real Sociedadia koko uransa ajan edustaneen Zubimendin, 24, uskottiin olevan halukas siirtymään muualle, mutta lopulta hän päätti jatkaa baskijoukkueessa.

Barca ei ole luopunut toivosta taitavan keskikenttäpelaajan suhteen ja haaveilee tämän hankinnasta tammikuun siirtoikkunassa. 90minin saamien tietojen mukaan tämä saattaa kuitenkin osoittautua entistäkin vaikeammaksi, sillä myös Arsenal on kiinnostunut Zubimendin pelioikeuksista.

Sociedad-pelaajan nykyinen sopimus on voimassa vuoteen 2027 asti. Hänen markkina-arvonsa pyörii 40 miljoonan euron tietämillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga