Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Viime kauden yllättäjäjoukkue kritiikkivyöryn kohteena: “Emeryllä on paljon töitä tehtävänään”

Unai Emery
AOP

Aston Villa lähti kauteen suurin odotuksin, mutta toistaiseksi joukkueen esitykset ovat jättäneet runsaasti toivomisen varaa. Sunnuntaina Unai Emeryn ryhmä koki tylyn kylvetyksen Anfieldillä, kun Liverpool nappasi selkeän 3-0 voiton.

Unai Emeryn luotsaama Aston Villa aloitti kautensa 5-1 tappiolla Newcastle Unitedia vastaan. Tämän jälkeen nähtävillä oli kuitenkin selkeä ryhtiliike ja Villa nappasi voitot Evertonista sekä Burnleysta.

Neljännessä ottelussa vastaan asettunut Liverpool oli odotetun kova haaste, mutta Emeryn ryhmän vaisu peliesitys oli silti melkoinen pettymys.

Vierasjoukkueen korkea puolustuslinja petti pahemman kerran ja Pool otti ansaitun 3-0 voiton. Entinen valioliigapelaaja, Jermain Jenas kritisoi kovin sanoin vanhan seuransa esitystä sunnuntaisessa tappiossa.

– Mielestäni heidän pelisuunnitelmansa puolustamisen suhteen näytti alusta alkaen huolestuttavalta. He joutuivat välittömästi paineen alle ja kerjäsivät ongelmia.

– Heidän on oltava järkevämpiä, sillä jotkut jalkapallon perusasiat eivät muutu. Jos joukkue pelaa korkealla puolustuslinjalla on vastustajan pallollista pelaaja pystyttävä prässäämään.

– Muussa tapauksessa pelaajat, kuten Trent Alexander-Arnold, joka kuuluu liigan parhaisiin syöttäjiin, pystyvät hyödyntämään tyhjiä tiloja. Emeryllä on paljon töitä tehtävänään.

Lähde: FootballFanCast.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga