Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

CBF:n presidentin lupaukset pelkkää sanahelinää? – Ancelotti haluaa jatkaa Madridissa?

Carlo Ancelotti
AOP

Real Madridia luotsaavan Carlo Ancelottin nykyinen sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen. Meritoitunutta Ancelottia ollaan viety huhuissa vahvasti Brasilian maajoukkueen seuraavaksi päävalmentajaksi. Asiaan ei ole kuitenkaan edelleenkään saatu varmuutta.

Pitkään Brasilian maajoukkuetta luotsannut Tite jätti pestinsä Qatarin MM-kisoissa koetun pettymyksen jälkeen. Mies oli tehnyt päätöksensä jo ennen turnausta, mutta tästä huolimatta seuraajan kartoitus on edelleen auki.

Fluminesen valmentaja, Fernando Diniz otti Canarinhon valmennusvastuun väliaikaisesti, mutta tehtävään on tarkoitus nimetä uusi henkilö ensi vuoden aikana.

Real Madridissa ansiokasta työtä tehnyttä Carlo Ancelottia on pidetty vahvimpana ehdokkaana jo pidemmän aikaa. Italialaiskoutsi ei ole suostunut ottamaan huhuihin kantaa, vaikka Brasilian jalkapalloliitto CBF:n presidentti Ednaldo Rodriguesin mukaan asiasta on jo sovittu.

Ancelottin voimassa oleva sopimus Realin kanssa umpeutuu kuluvan kauden jälkeen. Korvaavina vaihtoehtoina on pidetty muun muassa Xabi Alonsoa, Alvaro Arbeloaa ja Raul Gonzalezia.

Football Espanan saamien tietojen Ancelottin ensisijaisena toiveena on kuitenkin jatkaa työtään Santiago Bernabeulla. Tässä vaiheessa kaikki on vielä huhujen asteella, mutta Ancelottin siirtyminen Brasilian peräsimeen on kaikkea muuta kuin selvää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga