Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Saudi-Arabiaan siirtyneeltä megatähdeltä kovaa puhetta: “Taso korkeammalla kuin Ranskassa”

Neymar Jr
AOP

Saudi-Arabian liigaan hiljattain siirtynyt Neymar Jr väittää, että maan pääsarja vetää tällä hetkellä vertoja Ligue 1:lle. Entinen PSG-hyökkääjä on yksi Saudi Pro Leaguen suurimmista vetonauloista.

Paris Saint-Germainin taakseen jättänyt Neymar Jr, suuntasi elokuussa Saudi-Arabian liigassa pelaavaan Al-Hilaliin poskettomalla, lähes 78 miljoonan punnan siirtosummalla. Brassipelaaja on yksi Saudi Pro League-seurojen tekemistä korkean profiilin pelaajahankinnoista.

Yhteensä saudiseurat hankkivat kesän aikana uusia pelaajia yli 700 miljoonan punnan arvosta jääden toiseksi vain Valioliigalle, jossa pelaajasiirtoja tapahtui 1,6 miljardin arvosta.

Neymar ottaa kantaa vallitsevaan markkinatilanteeseen ja uskoo BBC:n mukaan, että Saudi-Arabian liiga kestää vertailun Eurooppaan.

– Kun katsoo Saudi-Arabiaan siirtyneitä pelaajia, on hyvinkin mahdollista, että sarjan taso on korkeammalla kuin Ranskassa. Harjoitusten intensiteetti on korkealla ja täällä vallitsee valtava voitontahto. Jalkapallo ei ole kovinkaan erilaista.

Saudi-Arabian liigan siirtoikkuna sulkeutui ulkomaiden osalta torstaina. Näin ollen muun muassa Al-Ittihadiin vahvasti linkitetyn Mohamed Salahin ura jatkuu Liverpoolissa. Salahin neljä entistä pelitoveria kuitenkin siirtyi Lähi-Itään, sillä Jordan Henderson, Fabinho, Georginio Wijnaldum ja Roberto Firmino päättivät tarttua saamiinsa tarjouksiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat