Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Tanskan supertähti jälleen täydessä iskussa: Huuhkajien kannalta huolestuttavia uutisia

Rasmus Hojlund
AOP

Rasmus Hojlund debytoi Valioliigassa ennen maajoukkuetaukoa päästessään kentälle Manchester Unitedin tappiollisessa ottelussa Arsenalia vastaan. Nuorukainen on tuttuun tapaan Tanskan vahvuudessa myös tulevassa maaottelussa Suomea vastaan.

Manchester United hankki ensimmäisen puhtaan keskushyökkääjän Cristiano Ronaldon jälkeen, kun Rasmus Hojlund saapui elokuun alussa Old Traffordille. Nuorukaisen debyyttiä saatiin odottaa kuitenkin aina kauden ensimmäisen maajoukkuetauon kynnykselle asti, sillä hänen kerrottiin kärsivän jonkinasteisesta vammasta.

Hojlund pelasi lupauksia herättävästi Arsenalia vastaan päästyään kentälle viimeisen reilun puolituntisen ajaksi. Mies on Tanskan maajoukkueen vahvuudessa, joka kohtaa sunnuntaina Olympiastadionilla Suomen. Huuhkajilla on Hojlundista huonoja muistoja, sillä nuorukainen mätti hattutempun joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa Kööpenhaminassa.

Tanskan päävalmentaja, Kasper Hjulmand vakuuttelee 90minin mukaan pelaajansa olevan täydessä pelikunnossa sunnuntaina.

– Hänellä ei ollut missään vaiheessa suurempia ongelmia. United oli hänen suhteensa vain äärimmäisen varovainen. Hän näyttää kuitenkin itseltään ja mielestäni hänen sisääntulonsa (Arsenalia vastaan) osoitti sen.

– Hän teki oman vaikutuksensa pelin kulkuun saamiensa minuuttien puitteissa. Meillä on hyvä suunnitelma, miten saamme hänestä parhaan irti tulevissa peleissämme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet