Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Erling Haaland asettuu puolustamaan kritiikin kohteeksi joutunutta mestarivalmentajaa: “Hänen tarkoitus on aina kehittää pelaajiaan”

Pep Guardiola
AOP

Manchester City on aloittanut kautensa jälleen totutun tehokkaasti. Neljästä ottelusta on ollut tuloksena yhtä monta voittoa. Sinipaitojen hyökkäyksen keihäänkärki, Erling Haaland kertoo mielipiteensä joukkueen manageri, Pep Guardiolan johtamistavoista.

Valioliigaa viime vuosina hallinnut Manchester City on ollut omassa luokassaan alkukauden neljän ensimmäisen pelin aikana. Pep Guardiolan luotsaama ryhmä on kerännyt täyden mahdollisen pistepotin ja tulosta on syntynyt mukavaan tahtiin.

Hallitseva mestarijoukke on tehtnyt toistaiseksi 11 maalia, joista peräti kuusi on kirjattu Erling Haalandin nimiin. City kohtasi kauden avausottelussaan Burnleyn ja vakuuttavasta esityksestä huolimatta Haalandin ja Guardiolan välinen sananvaihto on herättänyt runsaasti kritiikkiä espanjalaisluotsia kohtaan.

Haaland ei kuitenkaan 90minin mukaan ole hämmillään Guardiolan korkeasta vaatimustasosta.

– Pep vaatii pelaajiltaan paljon. Näin vaativan valmentajan kanssa ei ole mahdollista olla huolimaton. Se on hänen tyylinsä. Kehityksen kannalta on kuitenkin parempi, että palaute tulee suoraan.

– Joskus se voi tuntua brutaalilta, mutta se kuitenkin osoittaa, että hän todella välittää ja haluaa olla mukana kaikessa. Hänen tarkoitus on aina kehittää pelaajiaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga