Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Uncategorized

Tarvitsetko lainaa nopeasti? Hae lainatarjoukset 5 minuutissa

Futisfani artikkelikuva

Joskus tulee tilanteita, jolloin lainaa tarvitaan nopeasti. Lainatarjousten kyseleminen useasta paikasta kuulostaa jo työläältä ja hitaalta, kun rahoitukselle on pikaista tarvetta. Lainan hakeminen ja lainatarjousten vertaileminen sujuu vaivattomasti Summarumin lainojen kilpailutuksen kautta tehtynä.

Nopea lainahakemus

Summarumin lainojen kilpailuttamisen avulla lainan hakeminen on nopeaa ja sujuu vaivattomasti. Yhdellä lainahakemuksella tavoitat monta pankkia ja rahoituslaitosta, jotka lähettävät sinulle lainatarjouksen usein jo saman päivän aikana.

Vertaile itsellesi edullisin laina lainatarjousten välillä, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Vertailemalla lainakustannuksia voit säästää huomattavasti rahaa ja saada lainalle parhaimmat lainaehdot.

Laina nopeasti tilille

Sopivimman ja edullisimman lainatarjouksen löytyessä, sinun tarvitsee hyväksyä lainatarjous omilla verkkopankkitunnuksillasi. Lainanmyöntäjä siirtää lainan heti hyväksymisen jälkeen pankkitilillesi. Laina on käytössä nopeasti, usein jopa saman päivän aikana, mutta viimeistään parin pankkipäivän kuluttua.

Lainojen vertaileminen kannattaa

Lainatarjouksia kannattaa vertailla, sillä lainanmyöntäjien antamissa lainatarjouksissa on usein huomattavia eroja. Vertailemalla voi saada omaan tilanteeseen sopivimman lainan sekä säästää lainakustannuksissa huomattavasti.

Lainakustannukset koostuvat lainakorosta ja henkilökohtaisesta marginaalista. Näistä käytetään yhteisnimitystä nimelliskorko. Marginaali määräytyy lainanhakijan luottokelpoisuuden mukaan, mutta saattaa poiketa paljonkin eri lainantarjoajien keskuudessa.

Nimelliskorkoon lisätään lainan muut kustannukset. Muita kustannuksia ovat esimerkiksi lainanavausmaksu, mahdollinen tilinhoitopalkkio ja muut lainaan kohdistuvat kustannukset. Nimelliskoron ja muiden kustannusten yhteisnimitystä kutsutaan todelliseksi vuosikoroksi. Todellinen vuosikorko kertoo todellisuudessa sen, mitä laina tulee sinulle maksamaan. Siksi todellista vuosikorkoa kannattaakin vertailla.

Lainaehtojen vertaileminen

Lainatarjouksissa myös lainaehtoihin kannattaa kiinnittää huomiota. Lainaehdoissa on mainittu esimerkiksi mahdollisuuksista pyytää takaisinmaksuaikana lyhennys- tai maksuvapaata. Lyhennysvapaan aikana lainasta maksetaan ainoastaan lainakustannukset, mutta lainapääomaa ei lyhennetä ollenkaan. Vastaavasti maksuvapaan aikana lainaa ei tarvitse lyhentää ollenkaan.

Toisinaan on myös tilanteita, että lainan haluaa maksaa takaisin nopeammin mitä alun perin on ajatellut. Lainaehdoista kannattaa myös varmistaa, että onko lainan maksaminen takaisin aikaisemmin kulutonta tai mitä se lainanottajalle maksaa.

Sopivan lainan mitoittaminen omaan talouteen

Lainalaskuria kannattaa hyödyntää lainaa suunnitellessa. Sen avulla pystyy hahmottelemaan, miten otettavan lainanmäärä, kustannukset ja takaisinmaksuaika vaikuttavat kuukausittaiseen maksuerään.

Oikein mitoitettuna laina tukee taloudellista tilannetta ja säilyttää maksuvaran ennallaan tai jopa kohentaa sitä. Mitä tahansa lainaa hakiessa onkin tärkeää olla realistinen omasta taloudellisesta tilanteesta, jotta lainan pystyy maksamaan takaisin sovitussa aikataulussa tai ei muutoin ajaudu maksuvaikeuksiin.

Lainaa nopeasti erilaisiin tarpeisiin

Hyvin monelle tulee jossain elämänvaiheessa eteen tilanne, jolloin lisärahoitusta tarvitsisi pikaisesti. Tarpeet luonnollisesti vaihtelevat ja monessa tapauksessa lainan hakeminen olisikin järkevämpää kuin esimerkiksi luottokortin käyttäminen.

Luottokortti soveltuu erinomaisesti tilanteisiin, jolloin käytetyn luoton pystyy maksamaan kokonaisuudessaan seuraavan kuukauden aikana pois. Tällöin takaisinmaksu on yleensä kuluton. Jos taas tarvitaan rahoitusta, joka olisi tarkoitus maksaa pois hieman pitemmällä ajanjaksolla, voi laina olla huomattavasti parempi vaihtoehto.

Lainaa haetaan usein jonkin kodinkoneen rikkoutumisen vuoksi, ajoneuvon korjaamiskuluja varten, remontointia varten tai esimerkiksi pienempien lainojen yhdistämistä varten. Käyttötarkoitus on jokaisella henkilökohtainen ja luonnollisesti vaihtelee hyvinkin paljon erilaisten ihmisten keskuudessa.

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudettomassa lainassa lainantarjoaja tarjoaa lainaa ilman vakuuksia. Useimmiten vakuudetonta lainaa pidetään hieman kalliimpana, kuin vakuudellista lainaa. Vakuudettoman lainan myöntäminen on kuitenkin aina pankille tai rahoitusyhtiölle riski, joten siksi sen kustannukset ovat usein myös hieman korkeammat.

Vastaavasti usein vakuudettoman lainan takaisinmaksuaika on huomattavasti lyhyempi kuin vakuudellisessa lainassa. Koko lainaprosessi vakuudetonta lainaa hakiessa on nopea ja lainan saa käyttöönsä erittäin nopeasti. Vakuudeton laina kannattaa aina vertailla, sillä erot lainantarjoajien välillä vaihtelevat suurestikin ja vertailemalla voi saada omalle lainalleen edullisimman todellisen vuosikoron ja omaan tilanteeseen sopivimmat lainaehdot.

Mikä on vakuudellinen laina?

Vakuudellinen laina tarkoittaa sitä, että lainalle annetaan jonkinlainen reaalivakuus. Vakuus voi olla kiinteistö, tontti, kesämökki tai muuta vastaavaa. Jos lainanottaja ajautuukin maksuvaikeuksiin, saa lainanmyöntäjä reaalivakuutena olleen kohteen haltuunsa.

Vakuudellisissa lainoissa lainakustannukset ovat usein matalammat kuin vakuudettomissa lainoissa, mutta laina-aika on yleensä huomattavasti pitempi. Lisäksi lainan ottaminen on kohtalaisen hidas prosessina, koska pankin kanssa käydään erikseen neuvottelut, joissa neuvotellaan myös lainalle tarvittavasta vakuudesta. Vakuudellisen lainan saa käyttöönsä huomattavan paljon hitaammin kuin vakuudettoman lainan.

Silloin kun rahoitusta tarvitaan nopeasti, ei vakuudellinen laina ole kovin suotuisa vaihtoehto. Lähinnä vakuudellisen lainan pitkän ja hitaan lainaprosessin takia, koska tarvittavaa rahoitusta ei saa käyttöönsä kovinkaan nopeasti.

Lainan hakeminen Summarumin kautta

Summarum on kotimainen lainavertailu, joka tekee yhteistyötä usean luotettavan tahon kanssa. Laina-asioissa Summarumilla on yhteistyökumppanina yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, jotka kaikki ovat erittäin luotettavia ja toimivatkin luonnollisesti finanssivalvonnan alaisuudessa.

Yhdellä nopealla lainahakemuksella tavoitat kaikki yhteistyökumppanit ja pääset tutustumaan rauhassa saamiisi lainatarjouksiin. Sinulle sopivan lainan löydyttyä, hyväksy laina verkkopankkitunnuksillasi ja saat lainan tilillesi nopeasti.

Jos jostain syystä et haluakkaan lainaa tai mikään annetuista lainatarjouksista ei miellytä sinua, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lainahakemus on täysin riskitön eikä aiheuta sinulle kustannuksia missään vaiheessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Uncategorized