Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madrid jatkoi voittokulkuaan La Ligassa! – Konkarihyökkääjä ratkaisi ottelun

La Liga Espanja
AOP

La Ligassa pelattiin sunnuntai-iltana erittäin mielenkiintoinen kamppailu, kun Real Madrid kohtasi kotonaan Real Sociedadin. Ottelusta odotettiin tasaväkistä vääntöä ja peli ratkesikin lopulta pieniin marginaaleihin.

Puhtaalla pelillä kautensa aloittanut Real Madrid joutui kovaan testiin sunnuntaina, kun Real Sociedad saapui vieraaksi Santiago Bernabeulle. Isännille olikin tarjolla melkoista shokkihoitoa heti alussa, kun Ander Barrenetxea vei Sociedadin johtoon vain viiden peliminuutin jälkeen.

Madrid vei alun kylmän suihkun jälkeen pallonhallinnan nimiinsä, mutta Sociedad pysyi avauasjaksolla hyvin mukana.

Valkopaitainen kotijoukkue sai parhaan mahdollisen alun toiselle puolikkaalle, kun Federico Valverde laukoi pelin tasoihin tolpan kautta.

Sociedad piristyi takaiskumaalin jälkeen huomattavasti ja pystyi pakottamaan pelin painopisteen kohti Madridin päätyä. Parhaat tekopaikat jäivät kuitenkin syntymättä Los Blancosin tiiviin puolustuspelaamisen ansiosta.

Kesken vierasjoukkueen hallinnan, Carlo Ancelottin miehistö iski. Konkarihyökkääjä Joselu puski näyttävästi joukkueensa johtoon. Sociedad lamaantui hetkeksi maalin jälkeen, mutta oli lähellä tasoittaa pelin loppuhetkillä. Mohamed Ali-Chon veto viuhui kuitenkin reilusti yli maalin.

Jude Bellinghamilla oli loistava tilaisuus toisessa päässä, mutta Sociedad-vahti, Alejandro Remiro venyi näyttävään pelastukseen. Peli päättyi 2-1 lukemiin, joten sarjakärki Madridille kauden viides voitto. Sociedad kärsi puolestaan kauden ensimmäisen tappionsa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga