Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

AC Milan ja Newcastle kohtaavat San Sirolla – Kotijoukkueella todellinen kasvojen pesun paikka

Stefano Pioli
AOP

Mestarien liigassa pelataan tiistaina todella kiinnostava kohtaaminen, kun AC Milan saa kotonaan vastaansa Newcastle Unitedin. Milanolaisilla on selkeä kasvojen pesun paikka, sillä joukkue hävisi viikonloppuna paikalliskilpailija Interille lukemin 5-1.

AC Milan joutui todelliseen kylvetykseen viikonloppuna, kun Internazionale asetti täysin ylivoimaisen haasteen Milanon derbyssä. Inter on vienyt viime vuosina kaupungin herruuden selkeästi nimiinsä, eikä Stefano Piolin valmentama Rossoneri pystynyt muuttamaan trendiä viikonloppunakaan.

Toissa kaudella Italian mestaruutta juhlinut AC Milan on kotimaan pääsarjassa hyvissä asemissa, mutta on selvää, että tuoreen rökäletappion jälkeen punamustien kannattajat ovat kaikkea muuta kuin mielissään.

Pioli tietää tämän varsin hyvin, eikä peittele omaa vastuutaan. Manageri puhui medialle ennen tiistaista Mestarien liigan ottelua Newcastlea vastaan.

– Minulla on ollut täällä sekä hyviä, että huonoja hetkiä. Tunnen derbytappioiden aiheuttaman taakan ja antaisin kaiken pois, jos voisin muuttaa tuloksia.

– Valmennan vahvaa joukkuetta ja tiedän, että meillä on kaikki edellytykset vastata derbyn aiheuttamaan pettymykseen. Olen kiitollisuudenvelassa kannattajillemme, sillä he ovat seisoneet aina tukenamme. Teemme kaikkemme sen eteen, että tästä tulee hyvä kausi.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga