Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lähde: ManU-pelaajat koettavat solmia aselepoa oikuttelevan laitahyökkääjän ja managerin välille

Jadon Sancho
AOP

Lähteet kertovat, että osa Manchester Unitedin pelaajista yrittää sovitella Jadon Sanchon ja Erik ten Hagin välistä riitatilannetta. Englantilaispelaaja ei ole toistaiseksi pahoitellut manageriltaan taannoista tunteenpurkaustaan.

Silmukka Jadon Sanchon ympärillä kiristyy koko ajan. Jättimäisin odotuksin Englantiin palannut Sancho on näyttänyt täysin eri pelaajalta kuin Borussia Dortmundissa.

Miehen yllä leijuu tällä hetkellä epävarmuuden verho ja mediassa on spekuloitu hänen mahdollisella myynnillään tammikuun siirtoikkunan aikana.

Pelaajan asema ei juurikaan helpottunut taannoisen yhteenoton Manchester United-manageri, Erik ten Hagin kanssa. Miesten välien kerrotaan olevan edelleen suhteellisen tulehdusarat, vaikka ten Hag onkin kertonut, että Sancholla on kaikki mahdollisuudet kivuta tiensä takaisin pelaavaan kokoonpanoon.

Sancho on harjoitellut erillään muusta joukkueesta syyskuun alusta lähtien. FourFourTwo:n mukaan joukko ManU:n kokeneita pelaajia on kehottanut Sanchoa tekemään osansa tilanteen ratkaisemiseksi ja pyytämään ten Hagilta anteeksi.

Muun muassa Marcus Rashfordin, Luke Shaw’n ja Harry Maguiren kerrotaan kehottaneen Sanchoa ottamaan ensimmäisen askeleen kohti aselepoa.

ManU kohtaa tänään liigacupin ottelussa Crystal Palacen. Sanchon ei uskota olevan edelleenkään Unitedin vahvuudessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga