Mestarien liiga

Newcastlen manageri onnensa kukkuloilla PSG-voiton jälkeen: “Tämä oli uskomaton ilta”

Eddie Howe

Newcastle murskasi Paris Saint-Germainin näyttävin 4-1 lukemin Mestarien liigan keskiviikon huippuottelussa. Englantilaisten päävalmentaja, Eddie Howe oli pelin jälkeen onnensa kukkuloilla.

Newcastlelle povattiin vaikeaa iltapuhdetta kotikentällään Ranskan tähtisikermä, PSG:tä vastaan. Eddie Howen suojatit ottivat vastustajastaan kuitenkin niskalenkin ja loppulukemat kirjattiin isännille 4-1.

Miguel Almiron vei Newcastlen johtoon lähietäisyydeltä, kun peliä oli takana 17. minuuttia. Dan Burn puski vielä ennen taukoa tilanteeksi 2-0. PSG vei avausjaksolla pallonhallinnan selkeästi nimiinsä, muttei löytänyt keinoja isäntien puolustamisen murtamiseksi.

Pelin kuva säilyi muuttumattomana jälkimmäisellä puoliajalla. Pariisilaiset jatkoivat tehotonta pyöritystään ja Magpies teki omista paikoistaan maaleja hurjalla prosentilla. Sean Longstaff lisäsi PSG:n tuskaa toisen jakson alkuminuuteilla.

Lucas Hernandez teki vieraiden ainokaisen paitsiolta haiskahtaneesta tilanteesta. Fabian Schär sinetöi ottelun loppulukemat lisäajan ensimmäisellä minuutilla. Newcastlen valmentaja, Eddie Howe ei peitellyt tyytyväisyyttään taiston tauottua.

– Tämä oli uskomaton ilta. Itse pelistä riittää paljon puhuttavaa, mutta hienointa oli nähdä kaikki näin yhtenäisinä. Niin pelaajat kuin kannattajatkin. Tunnelma stadionilla oli sähköinen ja olen iloinen, että kykenimme palkitsemaan fanit voitolla.

Lähde: Eurosport