Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Lionel Messillä mahdollisuus palata Barcan paitaan

FC Barcelona
Pexels

FC Barcelonan kannattajien märkä päiväuni jäi kesällä toteutumatta, kun Lionel Messi ei palannut Kataloniaan seuran haastavan taloudellisen tilanteen takia. Argentiinalaismaestro siirtyi lopulta Inter Miamiin, mutta väliaikainen paluu Blaugranan paitaan saattaa sittenkin toteutua.

Lionel Messi on ollut ilmiömäisessä vireessä siirryttyään Inter Miamin vahvuuteen. MLS:n suurimman tähden läsnäolo on nostanut hänen joukkueensa pelaamisen täysin uudelle tasolle, kuten muun muassa Robert Taylor on saanut huomata.

Messin kärsimä loukkaantuminen onkin näkynyt näkynyt joukkueen suoritustasossa katastrofaalisella tavalla. Miamissa pelätään kevään pudotuspelien ulkopuolelle jäämistä, joten argentiinalaistähden paluuta odotetaan kaupungissa kuin kuuta nousevaa.

Jos Inter Miami jää MLS:n playoffien ulkopuolelle, on Messin väliaikainen paluu Eurooppaan mahdollinen.

Football Espanan tietojen mukaan Barcelona on halukas tarjoamaan Messille lainasopimusta tammikuussa, eikä Interin seurajohdon uskota asettuvan sen tielle, jos joukkueen matka katkeaa runkosarjaan.

Vastaavia siirtoja on nähty ennenkin, kun muuassa David Beckham ja Thierry Henry palasivat aikoinaan rapakon takaa pätkäsopimuksilla vanhalle mantereelle. Kaikki on tässä vaiheessa vielä huhujen asteella, mutta kaikki on mahdollista, jos Miamin pelit päättyvät ennen aikojaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga