Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:n huippukamppailusta ei draamaa puuttunut – Olivier Giroud torjui Milanille voiton!

Olivier Giroud
AOP

Serie A:ssa pelattiin lauantaina todella viihdyttävä ottelu, kun Genoa kohtasi kotikentällään AC Milanin. Kovia kokenut Stefano Piolin valmentama vierasjoukkue nappasi lopulta arvokkaat kolme pistettä Christian Pulisicin maalin myötä.

Genoa aloitti ennakkoluulottomasti kotikentällään AC Milania vastaan. Alberto Gilardinon luotsaama ryhmä pystyi laittamaan Milanin ajoittain todella ahtaalla, mutta riittävää tehokkuutta maalipaikoissa ei löytynyt.

Milan väläytteli muutaman kerran vaarallisuuttaan, mutta taukoa lähdettiin viettämään maalittomassa tasatilanteessa.

Peli jatkui tasaisissa merkeissä myös toisella puoliajalla. Kamppailu näytti olevan päättymässä pistejakoon, mutta Milan vei lopulta pisteet Christian Pulisicin 87. minuutilla syntyneen osuman myötä.

Milan joutui ottelun lisäajalla miehen vajaalle maalivahti Mike Maignanin punaisen kortin jälkeen. Vieraat olivat käyttäneet kaikki vaihtonsa, joten maalinsuulle asteli Olivier Giroud. Ranskalaishyökkääjä torjui mallikkaasti ja lopulta pisteet matkasivat Milanoon.

Rossonerin manageri, Stefano Pioli kommentoi pelin jälkeen tilannetta SPORTbiblen mukaan seuraavasti:

– Tällaista ei ole koskaan aikaisemmin tapahtunut. Pulisic halusi mennä maaliin, mutta kerroimme hänen olevan liian lyhyt, joten ’’Oli’’ sai vastuun.

– Ottelun aikana tapahtui paljon outoja asioita ja tiesimme, että tästä tulisi vaikeaa, mutta kestimme hyvin. Tämä on mentaliteetin, luonteen ja voiman voitto. Olen erittäin tyytyväinen pelaajiini.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A