Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Ranskan mahtiseura syöksykierteessä: PSG-pomo vakuuttaa: “Olemme menossa oikeaan suuntaan”

Nasser Al-Khelaifi
AOP

Suuria muutoksia kesän aikana läpi käynyt Paris Saint-Germain on aloittanut kautensa yskähdellen. Ranskan tähtisikermä on oman maansa pääsarjassa vasta kolmantena. Mestarien liigan edellisellä kierroksella joukkue kärsi tylyn 4-1 tappion Newcastlelle.

Kylian Mbappen siirto Real Madridiin ei toteutunut, mutta tästä huolimatta PSG:n runkoon tuli viime kauden päättymisen jälkeen suuria muutoksia. Lionel Messi suuntasi Inter Miamiin ja Neymar Jr Al-Hilaliin.

Supertähtiä paikkaamaan hankittiin muun muassa FC Barcelonasta saapunut Ousmane Dembele ja Eintracht Frankfurtissa loistavia otteita esittänyt Randal Kolo Muani. Portugalin maajoukkueessa läpi lyönyt Goncalo Ramos vaihtoi niin ikään pariisilaisten paitaan, mutta kovista hankinnoista huolimatta Luis Enriquen miehistön pelaaminen on tökkinyt pahemman kerran.

PSG on kotimaansa pääsarjassa ’’vasta’’ kolmantena kaksi pistettä kärjessä keikkuvaa AS Monacoa perässä, joka ei varmasti lämmitä parisiilaisjoukkueen kannattajien mieltä. PSG:n presidentti, Nasser Al-Khelaifi ei ole kuitenkaan Fabrizio Romanon mukaan heittänyt kirvestä kaivoon.

– Olemme kokeneet tänä kesänä valtavan positiivisen muutoksen seurassa, suuremman kuin kukaan osasi kuvitellakaan.

– Uuden perustan rakentaminen vie aikaa. Tarvitaan kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä. Silloin ei kannata ylireagoida, Al-Khelaifi kertoo Romanon mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat