Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Wembley siintää horisontissa – Supertähti valaa uskoa Englantiin: “Olimme niin lähellä tehdä jotain maagista”

Harry Kane
AOP

Harry Kane toivoo voivansa olla mukana vielä vuoden 2028 Euroopan mestaruuskilpailuissa. 30-vuotias tähtihyökkääjä oli yksi Englannin syömähampaista edellisissä EM-kisoissa, jotka päättyivät kuitenkin Kolmen Leijonan osalta suureen pettymykseen.

Englanti ja Irlanti on vahvistettu alle viiden vuoden kuluttua järjestettävien EM-kisojen isäntämaiksi, mikä antaa Kolmelle Leijonalle jälleen mahdollisuuden taistella EM-kullasta kotimaassaan.

Englanti pääsi todella lähelle vuoden 2020 EM-kisoissa, mutta hävisi Italialle rangaistuspotkukilpailussa Wembleyn finaalissa.

Kane, joka upotti oman rangaistuspotkunsa loppuottelussa myöntää, että Englannilla on kotiturnauksessa keskeneräisiä asioita.

– Olimme niin lähellä tehdä jotain todella maagista viime EM-kisoissa, hyökkääjä kertoi.

– Sellaista jalkapallo on, se ei päättynyt niin kuin halusimme, mutta jätti jotain hampaankoloon. Ei pelkästään ensi kesän turnausta ajatellen, sillä Wembleyllä pelaaminen herättää muistoja vuoden 2021 turnauksesta. EM-kullan voittaminen kotimaassamme olisi unelmien täyttymys.

Kane kertoo aikeistaan jatkaa peliuraansa vielä pitkään.

– Jalkapallossa usein ajatellaan, että kun täytät 30, kaikki lähestyy loppuaan. Nousin Spursin edustukseen 20- tai 21-vuotiaana, joten pelasin yhdeksän tai kymmenen vuotta huipulla. Uskon, että minulla on vielä kahdeksan tai yhdeksän vuotta jäljellä.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet