Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridin brassitähti myöntää tyytymättömyytensä: “Olen aina tehnyt selväksi…”

Rodrygo Goes
AOP

Real Madridin tähtipelaaja, Rodrygo Goes paljastaa, ettei nauti ysipaikalla pelaamisesta. Carlo Ancelotti on peluuttanut brasilialaista piikissä Karim Benzeman lähdön jälkeen.

Rodrygo Goes, joka tunnetaan paremmin nimellä Rodrygo, siirtyi Real Madridiin vuonna 2019 45 miljoonan euron siirtosummalla kotimaansa Santosista.

Brasilialaisnuorukainen on vakiinnuttanut paikkansa Los Blancosin miehistössä, ja palkintokaappiin on kilahtanut muun muassa kaksi Espanjan mestaruutta, yksi Mestarien liigan pokaali ja seurajoukkueiden maailmanmestaruus.

22-vuotias Rodrygo on joutunut tällä kaudella uuteen rooliin, sillä Karim Benzeman lähdön myötä Realin hyökkäyspelaamiseen tehtiin suuria muutoksia. Valkopaitojen manageri, Carlo Ancelotti on suosinut viime aikoina kahden kärjen taktiikkaa, jossa Rodrygo on pelannut keskustassa yhdessä muun muassa Vinicius Juniorin kanssa.

Vinicius Jr on loistanut uudessa roolissaan, mutta Rodrygolla on ollut vaikeampaa. Rodrygo myöntää 90minin mukaan, ettei uudella paikalla pelaaminen ole kaikkein mieleisin vaihtoehto.

– Olen aina tehnyt selväksi, että minulla on kaikki kyvyt pelata laitahyökkääjänä. En nauti ysipaikalla pelaamisesta, mutta Madridissa minun on pakko. Brasilian paidassa minulla on enemmän vapauksia liikkua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga