Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juve-lupaukselle seitsemän kuukauden pelikielto: “Velanperijät uhkasivat katkoa jalkani”

Nicolo Fagioli
AOP

Juventusta edustava Nicolo Fagioli joutui hiljattain viranomaisten syyniin ja hänen todettiin syyllistyneen laittomaan vedonlyöntiin. Italialaislupaus paljastaa velkaantuneensa peliriippuvuutensa vuoksi pahasti.

Nicolo Fagiolia odotti jopa kolmen vuoden pelikielto häntä koskevien vedonlyöntisyytösten takia. Nuorukainen teki kuitenkin tutkimusten aikana runsaasti yhteistyötä viranomaisten kanssa, jonka myötä hänen pannansa lyhennettiin ’’vain’’ seitsemän kuukauden mittaiseksi.

Fagioli kertoo 90minin mukaan, että hänen pelaamisensa johti vakavaan riippuvuuteen, josta hän vierittää osittain vastuun Newcastle Unitedissa pelaavan Sandro Tonalin harteille.

– Aluksi pelasin vain, koska minulla oli runsaasti vapaa-aikaa. Harjoittelin aamulla, jonka jälkeen halusin tappaa aikaa. Sandro Tonali suostutteli minua pelaamaan laittomalla sivustolla. Näin hänen tekevän sitä ja hän kertoi minulle, ettei siitä jäisi mitään jälkiä. Hän sai minut avaamaan tilin.

– Tein ensimmäiset vetoni tennis- ja jalkapallo-otteluista. Pelasin useiden eri sivustojen kautta. Se oli aluksi hauska tapa kuluttaa aikaa, enkä välittänyt oliko sivusto laillinen vai laiton.

– Kun saavuin Torinoon, olin kertyneiden velkojen takia stressaantunut. Olin lakannut nukkumasta öisin. Mitä enemmän aikaa kului, sitä enemmän velka vainosi minua. Rahat, jotka minun piti saada, kasvoivat koko ajan, ja ajattelin, että pelasin vain yrittäessäni selvittää tilannetta. Velanperijät uhkasivat katkoa jalkani.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A