Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-karsinnat

Georgia venyi kotonaan tasapeliin Skotlantia vastaan – McTominay: “He itkivät kuin vauvat”

Scott McTominay, Skotlanti.
AOP

Georgia venyi kovaan tulokseen kotikentällään yllettyään 2-2 tasapeliin jo kisapaikkansa varmistanutta Skotlantia vastaan. Scott McTominay, joka teki jo karsintojen seitsemännen maalinsa, arvosteli isäntäjoukkueen pelaajien toimia.

Georgia ja Skotlanti päätyivät 2-2 tasapeliin EM-karsintojen toiseksi viimeisellä ottelukierroksella.

Napolin tähtipelaaja, Khvicha Kvaratskhelia vei Georgian johtoon vartin pelin jälkeen. Scott McTominay toi vieraat tasoihin toisen puoliajan alkajaisiksi. Skotlannin taivas tummeni uudelleen hieman ennen tunnin täyttymistä, kun Kvaratskhelia osui toistamiseen. Skotit punnersivat kuitenkin väkisin rinnalle lisajalla syntyneellä Lawrence Shanklandin maalilla.

McTominay, joka on yltynyt huimaan maalivireeseen karsinnoissa, ei ollut tyytyväinen vastustajan pelitapaan.

– Georgialla on joitain todella hyviä jalkapalloilijoita, mutta se miten he käyttäytyivät ja yrittivät vaikuttaa tuomariin, oli häpeällistä. Se on kuitenkin jalkapalloa ja joskus tuollaista tapahtuu. Meidän täytyi pitää hermomme kasassa, vaikkei se ollutkaan helppoa.

– Olemme hieman pettyneitä ottelun lopputulokseen, mutta mielestäni voimme ottaa mukaan hyviä asioita, sillä pystyimme nousemaan kahdesti tasoihin.

– Ei ole hyväksyttävää, että pelaajat teeskentelevät loukkaantumisia tuolla tavalla. He itkivät kuin vauvat koko ottelun ajan.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-karsinnat