Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Jatkosopimuksen tehnyt superlupaus sittenkin lähtökuopissa? – “Meidän täytyy kunnioittaa heidän toiveitaan”

Evan Ferguson
AOP

Evan Ferguson allekirjoitti hiljattain pitkän jatkosopimuksen Amex Stadiumille. Brightonin toimitusjohtaja Paul Barber kuitenkin myöntää, että pelaaja saattaa olla lähdössä uudesta kontrahdista huolimatta.

Irlantilaishyökkääjä Evan Ferguson, 19, nousi Valioliigaa seuraavien tietoisuuteen murtauduttuaan viime kaudella Brighton & Hove Albionin pelaavaan miehistöön. Mittaamattoman lahjakas hyökkääjä on iskenyt toistaiseksi 15 maalia 43 pelaamassaan ottelussa.

Fergusonin ympärillä on kohistu jo pidemmän aikaa ja muun muassa Manchester United on ollut kiinnostunut hänen allekirjoituksestaan. Superlupaus allekirjoitti kuitenkin vähän aikaa sitten muhkean, vuoteen 2029 asti ulottuvan jatkodiilin Seagullsin kanssa.

Tämän uskottiin hautaavan Unitedin ja muiden seurojen toiveet pelaajan hankinnasta. Brighton-pomo Paul Barber vihjaa kaikesta huolimatta sen puolesta, että siirto on mahdollinen lähitulevaisuuden aikana.

– Kun teemme nuorten pelaajien kanssa pitkiä sopimuksia, tuomme heille vakautta. Se auttaa heitä oppimaan koko ajan enemmän. Evan tulee jossain vaiheessa pelaamaan korkeammalla tasolla, jos hänen kehityskäyränsä jatkuu samanlaisena. Teemme kaikkemme auttaaksemme häntä.

– Pitkä sopimus ei tarkoita, että voimme pitää pelaajia ikuisesti, sillä heillä on omat kunnianhimonsa ja toiveensa. Meidän täytyy kunnioittaa heidän toiveitaan.

Lähde: The Sun

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset