Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool-tähti naulaa joukkueen kovat tavoitteet: “Jos emme pysty siihen, voimme syyttää vain itseämme”

Trent Alexander-Arnold, Englannin paidassa.
AOP

Liverpool on ollut alkukaudella yksi Valioliigan parhaimmista joukkueista. Redsin puolustaja, Trent Alexander-Arnold on hyvillään joukkueen vireestä, mutta ymmärtää, että vaatimustason on säilyttävä korkealla.

Jürgen Klopp on piiskannut Liverpoolin huimaan iskuun alkukaudella. Punapaitojen pelaaminen on toiminut ihailtavalla tavalla, ja pisteitä on irronnut mukavaan tahtiin. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa toisella sijalla pisteen kärkipaikkaa hallussaan pitävää Manchester Cityä jäljessä.

Valioliigassa nähdään huomenna kärkikamppailu, kun City ja Liverpool iskevät yhteen Etihadilla. Redsin monivuotinen luottopelaaja, Trent Alexander-Arnold kertoi mietteitään joukkueensa tähänastisesta kaudesta ennen lauantain huippupeliä.

– Viime kausi ei ollut meiltä tarpeeksi hyvä. Teimme uusia pelaajahankintoja ja kyse oli siitä, että sulaudumme yhteen mahdollisimman nopeasti, jotta voimme luoda hyvän pohjan ennen kauden alkua. Olemme hyvässä asemassa sarjataulukossa ja teemme kaikkemme pysyäksemme kärkikamppailussa.

– Joukkueessa on uudelleenrakennus meneillään useamman kokeneen pelaajan lähdettyä. Olisi normaalia sanoa, että tavoittelemme paikkaa neljän parhaan joukossa, mutta se (mestaruudesta taisteleminen) on jotain, johon uskomme pystyvämme. Jos emme pysty siihen, voimme syyttää vain itseämme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga