Toimitsijakiellossa ollut Pochettino raivostui omilleen: “Kauden huonoin esityksemme”

Mauricio Pochettino

Newcastle oli tyly isäntä Chelsealle lauantain valioliigakierroksella otettuaan kotistadionillaan vakuuttavan 4-1 voiton. Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino lyttäsi joukkueensa esityksen maanrakoon.

Lupaavia otteita ennen maajoukkuetaukoa esittänyt Chelsea joutui palaamaan karulla tavalla maanpinnalle, kun Newcastle United osottautui maalein 4-1 paremmaksi.

St. James’ Parkilla pelattu ottelu käynnistyi Harakoiden komennossa ja pallo oli ensimmäistä kertaa Chelsean maalissa 13. minuutin kohdalla Alexander Isakin toimesta.

Blues pysyi avausjaksolla vielä mukana ja nousi tasoihin Raheem Sterlingin maalin myötä. Toisella puoliajalla Newcastle meni kuitenkin menojaan Jamaal Lascellesin, Joelintonin ja Anthony Gordonin osumilla.

Toimitsijakieltonsa takia katsomosta käsin ottelua seuraamaan joutunut Chelsea-luotsi Mauricio Pochettino oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen joukkueensa suoritukseen.

– Tämä ei ollut paras pelimme. Itse asiassa tämä oli luultavasti kauden huonoin esityksemme. Oli todella vaikeaa seurata peliä katsomosta ja olla kykenemätön vaikuttamaan kenttätapahtumiin.

– En usko, että kumpikaan joukkue oli parhaimmillaan, mutta emme voi valittaa lopputuloksesta. Me teimme vain yhden maalin, kun taas Newcastle käytti omat paikkansa säälimättömästi. He ansaitsivat voittaa.