Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenal-vahti lähtökuopissa? – “Ihmettelen, jos West Ham ei haluaisi häntä”

Aaron Ramsdale, Arsenal.
AOP

Entinen valioliigahyökkääjä, nykyisin asiantuntijatehtävissä työskentelevä Stan Collymore kehottaa Arsenalin maalivahtia Aaron Ramsdalea harkitsemaan siirtoa West Ham Unitediin kauden päätteeksi.

Aaron Ramsdale on ollut Arsenalin kakkosmaalivahti syyskuun maajoukkuetauon jälkeen. David Raya on ottanut englantilaisen paikan sekä Valioliiga-, että Mestarien liigaotteluissa. Ramsdale on pelannut vain cup-kilpailuissa. Arsenal on kuitenkin jo ulkona Carabao Cupista ja FA Cupista tämän kauden osalta.

Ramsdalen tulevaisuus Emirates Stadiumilla on epävarma, ja asiantuntija Stan Collymoren mielestä 25-vuotias voisi olla täydellinen vaihtoehto West Hamille, joka pyrkii tulevaisuudessa Mestarien liigan joukkueeksi.

– Ihmettelen, jos West Ham ei haluaisi häntä. Heillä on Alphonse Areola ja Lukasz Fabianski kahtena vanhempana maalivahtinaan, mutta molemmat ovat 30-vuotiaita ja jälkimmäinen täyttää pian 40. Näyttää siltä, että muutos on tapahtumassa ennemmin kuin myöhemmin, Collymore tuumii Football Talkin mukaan.

– Voisiko Ramsdale olla David Moyesilta oikea valinta? Uskon niin, ja uskon myös, että kyseessä on seura, joka voisi tarjota hänelle juuri sitä, mitä hän etsii. Hammers on tarpeeksi suuri seura, jotta sen pelaajia harkitaan maajoukkuetehtäviin ja se on menestynyt viime aikoina Euroopassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset