Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Jatkaako Chelsean sankari Stamford Bridgellä? – “Täysin sitoutunut joukkueeseen”

Conor Gallagher
AOP

Chelsea ja Crystal Palace iskivät yhteen maanantain ainoassa valioliigaottelussa. Yksi kentän näkyvimmistä pelaajista oli Conor Gallagher, joka iski Bluesille kaksi maalia. Mauricio Pochettino kertoi mielipiteensä Gallagherista ja avasi tämän tulevaisuudennäkymiä.

Valioliigassa pelattiin maanantaina keskikastin taisto, kun Crystal Palace sai Selhurst Parkille vieraakseen Chelsean. Lontoon paikalliskamppailu päättyi Mauricio Pochettinon luotsaaman vierasjoukkueen voittoon lukemin 1-3.

Jefferson Lerma vei Palacen johtoon puolen tunnin kohdalla, mutta Conor Gallagherin toisella puoliajalla syntyneet kaksi osumaa käänsivät tilanteen vieraiden eduksi. Jättihankinta Enzo Fernandez viimeisteli ottelun loppulukemat, mutta Gallagher oli itseoikeutetusti joukkueensa suurin sankari.

Pochettino ylisti pelin jälkeen englantilaisen suoritusta.

– Mielestäni hän on pelaaja, joka on täysin sitoutunut joukkueeseen. Hän yrittää aina parhaansa kaikissa tilanteissa, sekä hyökkäys-, että puolustuspäässä. On todella tärkeää omistaa hänen kaltaisensa pelaaja.

Gallagher, jonka nykyinen sopimus umpeutuu ensi vuoden kesällä, on ollut sankkojen siirtohuhujen ympäröimänä. Pochettino luottaa keskikenttäpelaajan jatkavan tästä huolimatta Stamford Bridgellä.

– Hän on kertonut minulle, että hänen tavoitteenaan on jatkaa Chelseassa, argentiinalaismanageri päätti.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset