Serie A

Serie A:ssa pienten marginaalien kamppailu – Fiorentinan konkari nousi esiin tärkeillä hetkillä!

Giacomo Bonaventura (oik.)

Italian Serie A:n maanantain jälkimmäisessä kamppailussa toisistaan mittaa ottivat Fiorentina ja Lazio. Joukkueet taistelevat sarjataulukossa samoista sijoituksista, joten jaossa oli tärkeitä pisteitä. Fiorentina punnersi lopulta väkisin 2-1 voittoon.

Fiorentinan ja Lazion väliseen kamppailuun lähdettiin mielenkiintoisista asetelmista. Joukkueet olivat ennen peliä kahden pisteen sisällä toisistaan, joka lisäsi ottelun tärkeyttä.

Ottelu lähti liikkeelle aavistuksen varovaisissa merkeissä kotijoukkue Fiorentinan vastattua vaarallisemmista tekopaikoista. Lazio aloitti kuitenkin maalinteon, kun Luis Alberto osui avausnelivitosen viimeisellä minuutilla.

Fiorentinan hyvä paine tuotti viimein tulosta tunnin kohdalla ja kotiyleisö sai aihetta juhlaan. Michael Kayode toi isännät tasoihin, jonka jälkeen kaikki oli jälleen auki.

Lazio pyrki hallitsemaan tämän jälkeen enemmän pelivälinettä, mutta Fiorentina oli selkeästi vaarallisempi hyökkäyspäässä. Hyvässä vireessä tällä kaudella ollut Giacomo Bonaventura nousi lopulta esiin 69. minuutilla ja paketoi ottelun osumallaan. Kyseinen maali oli 34-vuotiaalle hyökkääjälle kauden seitsemäs.

Viola nousi voitollaan Lazion ohi sarjan seitsemännelle sijalle. Joukkue kohtaa seuraavassa ottelussaan maanantaina Romalle hävinneen Torinon. Lazio puolestaan mittaa AC Milanin iskukyvyn.