Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelona luopumassa superlupauksestaan? – Vammakierre päättämässä uran Kataloniassa?

Pedri, FC Barcelona.
AOP

FC Barcelonan keskikenttäpelaaja Pedri saattaa olla tuoreiden tietojen valossa päätymässä kauppatavaraksi. Taitava espanjalainen on kärsinyt lukemattomista vammoista, jotka ovat jarruttaneet hänen kehitystään.

Pedri kärsi lihasvamman juuri ennen puoliaikaa FC Barcelonan pettymykseen päättyneessä tasapelissä Athletic Bilbaota vastaan. Espanjalainen näytti loukanneen itseään, kun hän antoi syötön oikeaa laitaa nousseelle Raphinhalle.

Keskikenttäpelaajalla todettiin tarkemmissa tutkimuksissa nelipäisen reisilihaksen vamma, ja joukkueen manageri Xavi Hernandezin mukaan Pedri tulee olemaan sivussa pitkän aikaa.

Nuoresta iästään huolimatta, Pedri on joutunut huilaamaan valtavan määrän otteluita. 90minin tietojen mukaan 21-vuotias espanjalainen on ollut sivussa erilaisten vammojen takia yhteensä 69:stä ottelusta.

Tuoreessa muistissa on elokuussa tapahtunut loukkaantuminen, joka pakotti Pedrin sivuun tositoimista kolmen kuukauden ajaksi. Pedrin uusimman vamman jälkeen Barca on 90minin mukaan valmis harkitsemaan hänen myymistään.

Pitkästä loukkaantumishistoriastaan huolimatta lupaavalla nuorukaisella todennäköisesti riittäisi kysyntää ja hänestä olisi saatavilla suhteellisen korkea siirtokorvaus.

Lähteet väittävät, että Bayern München ja Paris Saint-Germain ovat ilmaisseet kiinnostuksensa nuorta keskikenttäpelaajaa kohtaan. Raporttien mukaan Barca torjui viime kesänä PSG:n jättämän 100 miljoonan euron tarjouksen espanjalaisesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga