Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Katkeaako Serie A-yllättäjän lento sarjakärkeä vastaan? – “Kaikilla joukkueilla on heikkouksia”

Thiago Motta, päävalmentaja, Bologna.
AOP

Italian Serie A:ssa pelataan lauantaina äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu, kun Bologna ja Inter Milan iskevät yhteen Stadio Renato Dall’Aralla. Thiago Mottan miehistö lähtee peliin altavastaajana, mutta italialaisluotsi luottaa omiensa mahdollisuuksiin.

Bologna on ollut yksi koko tähänastisen Serie A-kauden suurimmista yllättäjistä. Rossoblu on 27 kierroksen jälkeen upeasti sarjataulukon neljännellä sijalla, joten kaupungissa elätellään toiveita Mestarien liigaan yltämisestä.

Thiago Mottan valmentama joukkue on toistaiseksi hävinnyt vain neljä ottelua, mutta viikonloppuna edessä on suuri haaste, kun vastaan asettuu sarjakärki Inter Milan.

Motta, joka valittiin Serie A:n helmikuun valmentajaksi, tiedostaa odottavan haasteen laajuuden, mutta vakuuttaa samaan hengenvetoon uskovansa Bolognan saumoihin.

– Inter on Serie A:n suosikki, ja he pääsivät viime kaudella Mestarien liigan finaaliin, joten kunnioitamme vastustajaamme suuresti, Motta pohti Football Italian mukaan.

– Ihailen Inzaghia (Simone) paljon. Hänellä on ideansa ja hän tietää, mitä haluaa nähdä joukkueeltaan. Tulemme tekemään parhaamme saadaksemme positiivisen tuloksen.

– Kaikilla joukkueilla on heikkouksia. Mikään joukkue ei ole lyömätön, vaikka tällä tasolla heikkoja kohtia on selvästi vähemmän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A