Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Napolin leirissä pettyneet tunnelmat – Tuomarityöskentelylle pyyhkeitä: “On olemassa eroja…”

Napoli
Pixabay

Kuten aiemmin uutisoimme, FC Barcelona eteni jatkoon Mestarien liigan pudotuspeleissä Napolin kustannuksella. Italialaisten leirissä vallitsi pettynyt mieliala, ja joukkueen laitahyökkääjä Matteo Politanon mielestä enemmän oli saatavilla.

FC Barcelona sai haluamansa kaadettuaan Napolin UCL:n pudotuspelivaiheen jälkimmäisessä osaottelussa. Barca sai peliin todellisen salama-alun, johon Napoli pystyi kuitenkin osittain vastaamaan.

Pelin ollessa 2-1 isäntien hyväksi, vierailla oli omat saumansa pelin tasoittamiseen, mutta ruuti oli märkää tärkeimmillä hetkillä.

Napolin hyökkäyksessä reilun tunnin verran uurastanut Matteo Politano jäi harmittelemaan hukattuja tilaisuuksia.

– Olemme pettyneitä, sillä uskoimme pystyvämme tasoittamaan. Meille tarjoutui siihen jopa mahdollisuus, mutta sitten vastustaja tappoi pelin. Olemme surullisia, koska reagoimme niin hyvin järkyttävään alkuun, Politano kommentoi Football Italian mukaan.

– Nyt meidän on suunnattava katseemme eteenpäin, sillä meillä on 10 peliä jäljellä (Serie A:ssa). Tavoitteemme on taistella ja pystyä esiintymään tällä tavalla.

Politano otti kantaa myös tilanteeseen, jossa Napoli-hyökkääjä Victor Osimhen kaadettiin rangaistusalueella.

– Olin lähellä ja näin kontaktin, mutta valitettavasti he (tuomaristo) näkivät tilanteen toisin. Tuomarityöskentelyssä on eroja (Serie A:n ja Mestarien liigan välillä).

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga