Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Atletico-manageri ei pystynyt katsomaan UCL-trillerin ratkaisuhetkiä: “Se ei tee minulle hyvää”

Diego Simeone, päävalmentaja, Atletico Madrid.
AOP

Atletico Madrid ja Inter Milan kohtasivat keskiviikkona Metropolitanolla huimassa ottelussa, jonka panoksena oli paikka Mestarien liigan puolivälieriin. Jatkopaikka ratkesi vasta rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Inter Milan lähti Atletico Madridia vastaan pelattuun toiseen osaotteluun hyvistä asetelmista voitettuaan ensimmäisen pelin Giuseppe Meazzalla 1-0 lukemin.

Italialaiset saivat myös toiseen peliin loistavan alun, kun Federico Dimarco vei sinimustat johtoon. Antoine Griezmann tasoitti kuitenkin puntit hetkeä myöhemmin ja Memphis Depayn viime hetkien 2-1 maalin myötä edessä oli jatkoaika.

Peli eteni lopulta aina rangaistuspotkukilpailuun asti, joka päättyi Atleticon juhliin Interin Lautaro Martinezin ammuttua ratkaisevan pilkun taivaan tuuliin.

Kotijoukkueen manageri Diego Simeone paljasti, ettei pystynyt katsomaan ratkaisuhetkiä, mutta omisti voiton maalivahti Jan Oblakille.

– En katsonut (rp. kilpailua). Se ei tee minulle hyvää, joten päätin olla katsomatta. Jan ansaitsi tämän. Rangaistuspotkukilpailut ovat aina olleet meille vaikeita. Katselin juuri fanien reaktioita televisiosta ja ne olivat hyvin tunteellista, Simeone kertoi ESPN:lle.

– Kun joukkue on sellainen kuin se oli tänään, toivo kasvaa, ja luomme jännitystä. Olemme jälleen kerran Euroopan kahdeksan parhaan joukossa, se kertoo paljon seurasta, argentiinalainen ylisti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga