Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

La Liga-tähti kertoo tekijöistä hyvän vireensä taustalla: “Hän avasi mieleni jalkapallon tasolla”

Antoine Griezmann, Atletico Madrid.
AOP

Atletico Madrid pelaa vahvaa kautta niin La Ligassa kuin myös Euroopan kentillä. Yksi Colchonerosin tärkeimmistä syömähampaista on ollut Antoine Griezmann, joka on ollut kuin uudestisyntynyt Diego Simeonen alaisuudessa.

Atletico Madrid pelasi vakuuttavasti Mestarien liigan alkulohkovaiheessa edeten seuraavalle kierrokselle, jossa vastaan asettuu Borussia Dortmund. Peli on toiminut hienolla tavalla myös Espanjan pääsarjassa, jossa joukkue on kirjoitushetkellä neljäntenä.

Rojiblancosin hyökkäyspelaaminen on kehittynyt valtavasti viime kaudesta, jolloin UCL-urakka päättyi jo alkulohkovaiheeseen.

Antoine Griezmannilla on ollut tässä tärkeä rooli, sillä ranskalainen on ollut yksi joukkueensa hyökkäyspelaamisen johtavista pelaajista.

Griezmann, joka on mättänyt 24 La Liga -otteluun 11 maalia ja kuusi maalisyöttöä, kertoi Diego Simeonen vaikutuksesta omaan pelaamiseensa.

– En tiedä sanasta “isä”, koska se on iso asia sanoa, mutta hän on henkilö, joka sai minut näkemään, ettei rajoja ole ja että voin päästä huipulle. Hän avasi mieleni jalkapallon tasolla, mutta hän opetti minulle paljon myös elämästä, Griezmann kertoi Football Espanan mukaan.

– Näen hänessä pilkahduksia itsestäni, siinä miten hän toimii lastensa kanssa. Olemme siinä mielessä hyvin samanlaisia. Minulle on ylpeydenaihe työskennellä hänen kanssaan ja pelata hänen alaisuudessaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga