Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Valioliigatykki vastaili kysymyksiin tulevaisuudestaan: “Siirryn Madridiin ja kaikki on hyvin”

Ivan Toney, Brentford.
AOP

Ivan Toney on todennäköisesti yksi tulevan kesän tavoitelluimmista hyökkääjistä. Brentfordin kärki oli median haastateltavana koskien omaa tulevaisuuttaan. Viime kaudella 20 maalia mättänyt englantilainen vastaili kysymyksiin omalla tyylillään.

Brentfordin paidassa ilmiömäisiä otteita viime kaudella esittänyt Ivan Toney on ollut valtavan mediamylläkän kohteena.

Mittavan pelikiellon vedonlyöntirikkomusten takia saanut englantilainen teki paluun tositoimiin vasta tammikuun aikana, mutta tulosta on tullut mukavaan tahtiin.

10 valioliigaottelun aikana Toney on tehnyt neljä maalia, joka on kova suoritus ottaen huomion sen tosiasian, ettei tarjoilu ole missään nimessä liigan kärkipäätä.

Etenkin viime kaudella syntyneet 20 häkkiä osoittivat, että Toney on yksi Britteinsaarten parhaista ysipaikan pelaajista.

Toneyn uskotaan vaihtavan seuraa kuluvan kauden päätteeksi, mutta toistaiseksi kaikki on edelleen arvailujen varassa. Toney oli hiljattain median haastateltavana ja hän vastaili kieli poskessa kysymyksiin koskien omaa tulevaisuuttaan.

– Jos Brentford haluaa myydä minut, he tekevät rahaa, minä siirryn Madridiin ja kaikki on hyvin, Toney kommentoi CaughtOffsiden mukaan.

Viime kaudella Valioliigan keskikastiin yltänyt Brentford on ollut tällä kaudella vaikeuksissa ja pitää 15. sijaa hallussaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga