Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Lukas Hradecky myönsi karun tosiasian: “Paremmalle hävisimme”

Lukas Hradecky myönsi Walesin olleen parempi.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Suomi taipui selvään tappioon Walesin vieraana Cardiffissa. Huuhkajien maalia tuttuun tapaan vartioinut Lukas Hradecky ei lähtenyt selittelylinjalle ruman tappion jälkeen.

Suomen toiveet kesän EM-turnaukseen osallistumisesta pysähtyivät seinään myöhään torstaina.

Hurmosmaisen kotiyleisönsä edessä pelannut Wales oli odotetusti vaikea vastustaja, mutta totuuden nimissä on sanottava, että Huuhkajat jättivät todella aneemisen kuvan itsestään.

Neljä maalia omiin on yksinkertaisesti liikaa ja joukkueen tahtotila jätti runsaasti toivomisen varaa. Varsinkin ikuinen murheenkryyni, erikoistilanteiden puolustaminen oli ala-arvoisella tasolla.

Suomen tolppien välissä tuttuun tapaan seisonut Lukas Hradecky teki voitavansa, muttei voinut Walesin maaleille mitään. Huuhkajien kapteeni kertoi tappion kirpaisevan syvältä, mutta myönsi vastustajan olleen parempi.

– Tämä oli karvas pettymys. En odottanut seisovani tässä jo 90 minuutin jälkeen 4-1 turpaan ottaneena. Loppupeleissä tulos oli ehkä vähän liian tyly, mutta kyllä se jonkinlaista totuutta aina kertoo. Wales oli selkeästi parempi, Hradecky kommentoi Palloliiton verkkosivuilla.

– Takaiskumaalit tulivat todella epäedullisiin kohtiin. Teimme hyvän maalin emmekä luovuttaneet ja loimme uskoa kopissa. Sitten tuli erikoistilannemaali.

– Walesilla oli selkeä suunnitelma, jonka he toteuttivat täysin. Jätkämme jättivät kaiken kentälle, kapteenina en voi muuta sanoa. Paremmalle hävisimme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat