Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Näin lähellä oli brassitähden siirtyminen Liverpooliin! – “Unelmoin aina Euroopassa pelaamisesta”

Rodrygo Goes, Real Madrid.
AOP

Real Madridin supertähti Rodrygo Goes paljastaa olleensa aikaisemmin erittäin lähellä siirtoa Liverpooliin. Taitavaa brassihyökkääjää on linkitetty pitkin kevättä useampaan osoitteeseen.

Real Madridin on uutisoitu lähes koko alkuvuoden ajan harkitsevan Rodrygo Goesin asettamista kauppatavaraksi.

Rodrygo nimellä paremmin tunnettu hyökkääjä on ollut olennainen osa Los Blancosin hyökkäystä, mutta hänestä mahdollisesti tarjolla oleva siirtokorvaus houkuttaa Madridissa, etenkin kun Kylian Mbappen saapuminen Bernabeulle näyttää olevan sinettiä vaille valmis.

Rodrygoa on yhdistetty useampaan eri suuntaan alkuvuoden aikana, mutta etenkin Valioliigassa on uutisoitu riittävän kiinnostusta hänen palveluksiaan kohtaan.

Brasilian liigan Santosista Euroopan kentille aikoinaan siirtynyt Rodrygo paljastaa, että oli aikaisemmin lähellä siirtyä Liverpoolin vahvuuteen. Pool ehti jättää jo pelaajasta tarjouksen, jolle näytettiin alustavasti vihreää valoa.

– Emme viimeistelleet sopimusta, koska en halunnut tehdä sitä. Halusin jatkaa Santosissa, vaikka tarjous olikin erittäin hyvä. Heidän minulle lupaamansa koulutuspolku olisi ollut myös erittäin hyvä urani kannalta. Aioin viimeistellä opintoni Englannissa valmistautuakseni eurooppalaiseen jalkapalloon.

– Unelmoin aina Euroopassa pelaamisesta. Kaikki vaikutti hyvältä, mutta halusin jäädä Santosiin ja tehdä historiaa seurassa. On kuitenkin totta, että melkein siirryin Liverpooliin.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga