Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Raju arvio Liverpool-tähdestä! – Eikö tämä pelaaja ole maailmanluokkaa? “En sanoisi niin”

Mohamed Salah
AOP

Mohamed Salah on ollut tälläkin kaudella yksi Liverpoolin hyökkäyksen terävimmistä syömähampaista. Salah on mättänyt tuttuun tapaan kovia tehoja, mutta entinen valioliigatähti Paul Ince ei pidä häntä maailmanluokan pelaajana.

Mohamed Salah on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Liverpoolin nykyhistorian suurimmista pelaajista.

AS Romasta vuonna 2017 saapunut Salah on kuulunut vuosikausien ajan Valioliigan parhaiden maalintekijöiden joukkoon, ja tahti on ollut hurjaa tälläkin kaudella.

25 pelaamassaan valioliigaottelussa Salah on tehnyt 17 maalia ja antanut peräti yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä.

Liverpoolin on uskottu olevan vaarassa menettää tähtensä, sillä Saudi-Arabian liigasta kumpuava kiinnostus ei osoita hiipumisen merkkejä.

Salah’sta jätettiin viime vuonna tiettävästi noin 150 miljoonan euron siirtotarjous, ja panokset saattavat nousta edelleen kesän aikana.

Liverpoolia vuosina 1995–1997 edustanut Paul Ince hehkuttaa Salah’n arvoa joukkueelle, muttei pidä tätä maailmanluokan pelaajana.

– Mielestäni hänen tilastonsa puhuvat puolestaan. Onko hän maailmanluokan pelaaja? En välttämättä sanoisi niin. Kun hän leikkaa keskustaan ja lähettää palloja boksiin, ne jättävät toivomisen varaa. Hän on kuitenkin maailmanluokan viimeistelijä.

Lähde: talkSPORT

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga